Parrocchia Ortodossa Romena l'Ascesione del Signore 

Parohia Ortodoxă Română 

Inăltarea Domnului - FIRENZE I

Multumim, va contactam imediat. Parintele.
+39 351 907 1539
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

mobil: +39 351 907 1539


firenze@mitropolia.eu

dialog.episcopia.italiei@mitropolia.eu


PREOTUL PAROH

Parintele paroh Ioan I. Coman (Ioan de hirotonie) este nascut pe 10 Ianuarie 1967 in Bucuresti. A frecventat in Romania Liceul de Matematica Fizica nr. 3 din capitala si terminat Liceul la Institutul Sacro Cuore di Firenze. Ulterior a absolvit Facultatea de Inginerie Electronica a Universitatii de Studi din Florenta. Inca din copilarie sub influenta harismatica a Pr. Prof. Ioan G. Coman dar si a pr. paroh Petre Coman a dezvoltat dragostea catre Hristos si Evanghelie iar in adolescenta dorinta de a dezvolta si perfectiona studiile teologice.

Cu binecuvantarea PF Teoctist iar apoi a IPS Iosif si PS Siluan a urmat cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa a Institutului Sfantul Serghie din Paris unde a obtinut  Licenta in Teologie Ortodoxa apoi studii de Master in Dialog Interortodox la Institutul de Studii Teologice San Bernardino din Venezia.


Pr. Ioan a fost hirotonit de catre PS Siluan in cadrul Episcopiei Ortodoxe Romana a Italiei unde indeplineste functia de Consilier  Permanent la Departamentul Pentru Dialog Interortodox, Intercreştin Şi Intereligios al Episcopiei.